Events

Laden Evenementen

Evenement Navigation

  • Dit evenement is voorbij.

“Koepelkerkfestival” Startzondag

1 september om 11:00 - 14:00

Voorganger ds. Nicolien Luitwieler
Zondag 1 september; Koepelkerk-festival, Bastion Zeeland

We vieren, delen, spelen, zingen en eten samen tijdens het Koepelkerk-festival. Het is de aftrap van het winterseizoen. Een combinatie van startzondag en openluchtviering, alles in de sfeer van een festival. Er is live muziek, we ontmoeten elkaar met koffie en eten en er zijn workshops te volgen. Aan zowel jong als ouder is gedacht. Je kunt zingen, praten, spelen, of creatief of actief bezig gaan. Het thema is kleurrijk!
We beginnen iets later dan anders; 11.00 uur! Aanloop vanaf 10.30 uur en het duurt tot ongeveer 14.00 uur. De sfeer is informeel en buiten, je kunt eventueel eerder weggaan, of later aanhaken. Toegang, eten en drinken is gratis, wel is er een collecte. Er is geen online uitzending mogelijk, wel zal er gefilmd worden en kan deze later worden teruggekeken. Maar het is natuurlijk het fijnste om er zelf bij te zijn als je mobiliteit het toelaat. Mocht je geen vervoer hebben, het Hels Buske rijdt die ochtend en kan op de gebruikelijke wijze worden gereserveerd (0635650099).
Dus doe je kleurrijkste kleding aan, en neem je buren, familie en/of vrienden mee. Het belooft een kleurrijke ochtend te worden. Bij regen wijken we uit naar het Arsenaal.

 

Collecte Protestantse Kerk Missionair werk

 

Gegevens

Datum:
1 september
Tijd:
11:00 - 14:00
Evenement Categorie: